On väliä kenen kanssa teet sopimuksen valokuituyhteydestäsi

Kun teet päätöksen valokuituyhteyden hankinnasta, valitse luotettava kotimainen yhtiö, jolla on yli sadan vuoden kokemus alalta. Finnet-liiton jäsenyhtiöt ovat palvelleet suomalaisia asiakkaitaan eri puolilla maata jo usean sukupolven ajan. Vuosien varrella olemme rakentaneet luottamuksellisen ja kestävän toimintamallin asiakkaidemme kanssa. Tämä malli kantaa meitä edelleen, kun rakennamme ja tarjoamme valokuituliittymiä yhä laajemmille alueille Suomessa.

Finnet-liiton jäsenyhtiöissä tunnemme asiakkaamme ja alueemme. Paikallinen palvelu ja asiakaspalvelu ovat meille sydämen asia. Meiltä saat henkilökohtaista palvelua ja apua kaikkiin kysymyksiisi – tutuilta ihmisiltä, jotka ymmärtävät juuri sinun tarpeesi.

Luotettavuus, laatu ja vastuullisuus ohjaavat toimintaamme

Hyvä kauppatapa ja vastuullisuus ohjaavat toimintaamme. Kerromme sinulle selkeästi valokuituliittymän tuomat hyödyt ja lisäarvon sekä toimituksen sisällön ja kustannusvaikutukset. Tiedät aina, mitä saat.

Olemme ylpeitä siitä, että toimintatapamme on vastuullinen, nyt ja tulevaisuudessa. Valitsemalla valokuitusi toimittajaksi Finnet-liiton jäsenyhtiön valitset luotettavuuden, laadun ja vastuullisuuden.

Valokuitu on paras netti kotiin

Valokuitu on investointi tulevaisuuteen. Internetin käyttö, erityisesti videoiden, nettipelaamisen ja muiden digipalveluiden käyttö kasvaa päivä päivältä. Jo nyt 69 prosenttia suomalaisista käyttää erilaisia suoratoistopalveluja ja tasan puolet katselee TV:tä verkkoyhteyden avulla. Valokuitu kykenee käsittelemään tämän kasvavan tietomäärän nopeasti ja tehokkaasti. Ja mikä parasta, valokuitu tarjoaa tasaisen ja vakaan yhteyden, jonka nopeus on aina se, mitä luvataan. Mobiiliyhteyksiä kiusaavat ruuhkahuiput eivät vaivaa valokuidun käyttäjää.

Valokuitu on kestävä, luotettava ja ekologinen valinta, joka auttaa sinua elämään vastuullisemmin. Valokuidun hiilidioksidipäästöt koko vuodelta ovat samaa luokkaa kuin ajaisit autolla noin 35 kilometriä. Valokuituyhteydellä voit siis vähentämään hiilijalanjälkeäsi ja samalla nauttia sujuvasta ja nopeasta nettiyhteydestä nyt ja tulevaisuudessa.

Tule mukaan ja ota askel kohti kestävää ja luotettavaa tulevaisuutta valokuidun parissa.

Haluatko päästä valokuituonnellisten joukkoon?

Postinumerohaulla voit nopeasti tarkistaa, tarjoaako Finnet-ryhmän toimittajat alueellesi kuitua.